fbpx
Se våra nyheter längre ner på sidan!
Se våra nyheter längre ner på sidan!

Kompetensområden

Bild
Bild är en viktig del när man vill förmedla ett budskap och den står för den största delen av vad vi kommer ihåg från en presentation. Därför tycker vi det är viktigt att du har rätt bild för ditt ändamål. Avio är A/V specialist och har stor kompetens och lång erfarenhet inom bildlösningar. Vår lösning är ingen gissning utan bygger på fakta och behov. Säkra, snygga och lättanvända lösningar som fungerar.

Allt från enklare projektorlösningar till mer avancerade backprojectionsystem. Våra lösningar är alltid integrerbara i system, framtidsäkrade för uppgradering samt bygger på långsiktig kvalitet och ekonomi över tiden. Vi på Avio nöjer oss inte med att leverera en projektor. Vi vill leverera en helhetslösning som är anpassade för dina behov. Därför utför vi alltid behovsanalys tillsammans med rumsmätningar för att säkerställa rätt lösning.

Ljud
Tal och ljud är förmodligen vårt bästa sätt att kommunicera. Ljudet förstärker också känslor och upplevelser. Därför är det väsentligt att man har ett bra och rätt anpassat ljudsystem för sitt ändamål. Avio är certifierad BOSE Pro partner och en av få som kan erbjuda en förhandslysning på hur vår föreslagna ljudanläggning skulle låta i era lokaler. Det betyder att ni som kund vet exakt vad ni köper. Det blir inga överraskningar. Vi kan lämna en ljudgaranti på att vår utrustning kommer låta som vi presenterat efter slutförd installation.

Detta är möjligt genom en noggrann uppmätning av fysiska mått, efterklangstider, rummets frekvensomfång, luftfuktighet etc. All information matas in i en dator där man gör en 3D modell av rummet som man sedan digitalt kan installera utrustningen i. Vid upplysning sker detta i en ”simulator”, ”auditioner” samt visuellt via CAD-ritning på storbild. Flexibla, lättskötta tal & ljudsystem med hög taluppfattbarhet samt naturtrogen kraftfull musikåtergivning. BOSE produkter är diskreta och har lätt för att smälta in i alla miljöer. Våra erkänt duktiga installatörer säkerställer en professionell installation.

Kontroll
För oss är ”kontroll” hjärtat i alla lösningar. Tekniken måste vara lätt att hantera annars kommer den inte att användas oavsett hur bra teknik du har. Vi ger dig goda förutsättningar för att du på ett enkelt sätt ska kunna använda din AV-utrustning som stöd för dina möten. Tekniken ska vara en resurs inte ett hinder. Vår vision är ”enkelt handhavande till alla användare”. Med det menar vi att vem som helst ska kunna sköta utrustningen utan någon teknisk förkunskap. En knapptryckning och din presentation är igång. Vi tycker inte att kvalitén sitter i antalet knappar utan tvärt om.

Avio är A/V specialist och har stor kompetens och lång erfarenhet av specialanpassade integrerade helhetslösningar. De är framtidssäkrade för uppdateringar och bygger på långsiktig kvalitet och ekonomi över tiden. Vi sammanför din tekniska utrustning. Projektor, ljudanläggning, dvd, tv, dator, filmduk, mörkläggning, belysning, ventilation, videokonferens sköts enkelt från en samlad kontroll med ett fåtal knappar.

Videokonferens
Med Videokonferens minskar vi världen. Utbildningar och möten kan hållas ekonomiskt, miljövänligt och effektivt. Med videokonferens öppnas möjligheter som att kunna ha ett möte i New York på förmiddagen samtidigt som man är hemma med familjen samma kväll. Ha företaget och världens kompetens tillgänglig när den behövs. Göra miljön en tjänst eftersom videokonferens resande inte medför någon miljöpåverkan.

Avio har lång erfarenhet och är certifierade partner till världsledande Videokonferenstillverkare. Vi kan installera, driftsätta och garantera funktion oavsett var i världen ni har ert kontor. Videokonferens är svaret på dagens krav av effektivitet, miljötänkande och kostnadsbesparing. Det är ett naturligt alternativ till personliga möten!

AV Inredning
Ett mötesrum eller klassrum bör vara funktionellt, flexibelt och kreativt. Det är rummet där personal, elever, leverantörer och kunder samlas, möjligheter skapas och viktiga beslut fattas. Med hjälp av interaktiva skrivtavlor som SMART Board får du dessutom oändliga möjligheter och oanad flexibilitet. Använd fingret som muspekare, skriv anteckningar, rita direkt på databilden. Allt du gör lagras och kan skrivas ut eller mailas. Avio har stor kompetens och lång erfarenhet av att designa funktionella, ändamålseniga och representativa mötesrum.

Tillbaka