fbpx
Se våra nyheter längre ner på sidan!
Se våra nyheter längre ner på sidan!

Kyrkor

Lättskötta tal- & ljudsystem med hög taluppfattbarhet samt naturtrogen kraftfull musikåtergivning. Kyrkor är en speciell miljö med komplicerad akustik. Det är viktigt att församlingen hör vad som sägs för att de ska känna sig delaktiga i samlingens innehåll. Stora hårda ytor innebär lång efterklangstid vilket resulterar i att det blir svårt att höra vad som sägs. Avio är auktoriserad BOSE Pro partner och kan designa ljudsystem för allt från små till stora kyrkor. Lösningar med naturtroget ljud och hög hörbarhet. Vi lägger stor vikt vid att bibehålla kyrkans atmosfär och att på ett smakfullt sätt få tekniken att smälta in i miljön. Våra lösningar är lättanvända med teknik som fungerar. Vi installerar även hörslingor som är ett krav i offentliga miljöer.

 

Vid behov görs en ”auditioner” med ljudgaranti vilket innebär att man kan höra hur vår lösning kommer låta före den installerats.

Föredelar:

– mycket god taluppfattbarhet

– kalibrerad hörslinga för personer med nedsatt hörsel

– ingen rundgång

– naturtroget ljud med god basåtergivning

– lättanvänt system

– diskreta ljudsystem som smälter in i miljön

– bra kvalitet och service

Tillbaka