fbpx
Se våra nyheter längre ner på sidan!
Se våra nyheter längre ner på sidan!

Träningscenter

För- och bakgrundsmusik ökar viljan och koncentrationen vid träning. Men för hög eller för låg musik upplevs irriterande och sänker träningseffekten. Därför är det viktigt att få en jämn ljudtäckning över alla tränings ytor. Eftersom ljudsystemet är en del av den dagliga verksamheten är det också viktigt med kvalitet. Ett Aerobicpass utan musik blir ingen succé. Eftersom det ofta är många olika instruktörer och användare av systemen är det också viktigt att det är lätta att använda. Ju färre knappar och in ställningsmöjligheter desto bättre.

 

Avio är auktoriserad BOSE Pro partner och kan leverera ändamålsanpassade ljudsystem med jämn ljudtäckning och god kvalitet. Våra lösningar är lättmanövrerade och kräver minimal service. Vi tillhandahåller även distribuerade ljudsystem som ofta används till konditionsstationer för att användare själva ska kunna välja sin musik. Avio erbjuder även informationssystem via nätverksstyrda LCD-skärmar. Vi lägger stor vikt vid snygga installationer för att utrustningen ska smälta in i lokalen.

Bland våra referenser finns:

S.A.T.S Sportsclub, Clarahälsan, Färjestad BK

 

Fördelar:

– jämt fördelad ljudtäckning

– användarvänligt system

– driftsäkra professionella ljudsystem med 5års garanti

– eleganta ljudsystem som smälter in i miljön

– professionell installation

– bra service och support

Tillbaka