fbpx
Se våra nyheter längre ner på sidan!
Se våra nyheter längre ner på sidan!

Hörsalar

En hörsal, aula eller auditorium är ett en plats där människor samlas för att uppleva, se och höra. För att behålla publikens intresse är det oerhört viktigt att de ser och hör vad som sägs. Få företag har kompetensen att installera en fungerande hörsal. Vanligt är att tekniken inte fungerar, ingen som vet hur man får igång all utrustning, mixerbord med hundratals knappar och reglage varav endast ett fåtal används, svag otydlig bild i fel format, jordbrum i bild- och ljudsystem, mikrofoner som inte fungerar, rundgång i ljudanläggningen, åhörare längst fram klagar på att ljudet är för högt samtidigt som åhörare längre bak inte hör vad som sägs. Arkitekturen och inredningen tas sällan i akt. Stora svarta filtinklädda högtalare installeras med kättingar i taket.

 

Avio har kompetens och erfarenhet av att skapa användarvänliga professionella hörsalar med ändamålsenliga ljud- och bildsystem. För att säkerställa rätt lösning genomförs behovsanalys, rumsmätning, akustikmätning, luftfuktighet, efterklangstider, ljusmätningar etc. De lösningar och förslag vi tar fram är inga gissningar. Vi kan till och med simulera hur vår ljudanläggning kommer låta före den är installerad samt lämna garanti på att det blir samma resultat som vid lyssningstillfället.

Några referenser:

Sunne Bibliotek Hörsal, KilArena, Färjestad BK, Forshaga Lärcenter Aula, Karolinen Konferens Center, Karlstad Teknik Center.

 

Föredelar:

– professionell och rätt dimensionerad bild

– undgångsfritt ljudsystem med jämn täckning för alla åhörare

– enkelt handhavande av all teknik genom samlad kontroll

– ingen gissning, du vet vad du får

– utrustning som elegant smälter in i mi ljön

– totalansvar med god service och support

Tillbaka