fbpx
Se våra nyheter längre ner på sidan!
Se våra nyheter längre ner på sidan!

Mötesrum

Ett mötesrum är oftast det viktigaste rummet på företaget. Här samlas personal, kunder, leverantörer och viktiga beslut fattas. Detta rum är företagets ansikte utåt och bör vara funktionellt, kreativt, ordningsamt och återspegla företaget. Avio har stor kompetens och lång erfarenhet av att bygga funktionella, lättanvända och snygga konferensrum. Vem som helst ska kunna starta sin presentation med en enkel knapptryckning och det ska alltid fungera. Avio projekterar, installerar och driftsätter allt från avancerade styrelserum till enklare mötesrum.

 

Fördelar:

– funktionellt och flexibelt

– enkelt handhavande

– säker funktion

– elegant installerat

– professionell bild och ljud av hög kvalitet

– garanterad funktion med service och support

Tillbaka