fbpx
Se våra nyheter längre ner på sidan!
Se våra nyheter längre ner på sidan!

Klassrum

Tekniken i skolan är idag många gånger föråldrad. Den gamla A/V-vagnen som rullas runt i skolan har spelat ut sin roll. Avio har under många års tid hjälp skolor förnya sin teknik till funktionella, interaktiva ljud- och bildsystem för aktivt lärande. Bland våra tyngre referenser ligger anrika Lundsbergs Skola, Forshaga Lärcenter, Tegenérskolan samt Sunne Lärcenter. Våra system bygger på professionella bild- och ljudsystem. Säkra, lättanvända och snygga lösningar som fungerar. En knapptryckning och din lektion är igång!

 

Fördelar:

– lättanvända system som fungerar

– professionell ljud och bild av hög kvalitet

– interaktiva SMART Board för aktivt lärande

– central styrning samt övervakning

– bra service och support

Tillbaka